Comenzi rapide :

Folositi chat-ul din partea dreapta jos
intre orele 09:00-21:00

Cum comand ?

Iti oferim 3 variante din care tu poti alege pe cea mai simpla sau potrivita pentru tine.

1. Comanda telefonica

Puteti oricand sa comandati telefonic la 0723.602.499. Vom prelua comanda si datele dvs. necesare pentru livrare.

2. Comanda pe e-mail

Puteti oricand sa comandati printr-un e-mail trimis la comenzi@milleniumrom.ro. E-mailul trebuie sa contina neaparat un numar de telefon la care sa va putem contacta, datele de contact pentru livrare, produsele si cantitatea dorita. Va vom contacta telefonic pentru a va confirma si inregistra comanda dumneavoastra.

3. Comanda online

Pasul 1. Creaza-ti un cont

E important sa-ti creezi un cont, pentru ca sa-ti poti salva o lista cu produsele preferate, poti aplica pentru unul din grupurile ce beneficiaza de preturi speciale, primesti pe e-mail promotii si oferte speciale atunci cand acestea sunt lansate.

E simplu, fie ca alegi sa creezi un cont cu contul tau de Facebook, Google, Yahoo sau Twitter sau iti creezi un cont direct completand datele tale esentiale, ca sa iti putem livra produsele comandate.

Pasul 2. Adauga produsele dorite in cos

Acum e momentul sa adaugi produsele pe care vrei sa le comanzi. Unele produse au o cantitate minima care poate fi comandata, ce va fi adaugata in cosul tau automat atunci cand apesi butonul "Adauga in cos". Poti modifica cantitatea comandata din produsul respectiv fie prin semnele "+"si "-" sau introducand manual cantitatea in campul respectiv.

Iti recomandam sa verifici daca produsul respectiv beneficiaza de reduceri in cazul in care comanzi o cantitate mai mare. Asftel poti cumpara mai ieftin un produs pe care il folosesti in mod curent.

Deasemenea verifica pagina de Promotii, pentru a vedea ce promotii si la ce produse sunt acestea active.

Pasul 3. Finalizarea comenzi

Dupa ce ati adaugat toate produsele dorite in cos, fie apasati butonul "Trimite comanda" cand adaugati ultimul produs sau apasati pe cosul de cumparaturi din partea dreapta sus si apoi butonul "Vizualizare cos".

Aici puteti vedea toate produsele din comanda dvs. , cantitatea si valoarea in dreptul fiecarui produs. Puteti face modificari in comanda prin stergerea anumitor produse, cresterea cantitatii comandate, aplicarea unui cod promotional, de reducere sau card cadou sau aplica punctele de fidelitate primite pentru comenzile anterioare.

Astfel puteti reduce valoarea pe care trebuie sa o platiti pentru comanda dvs.

Verificati daca valoarea transportului este aplicata corect si selectati modalitatea de transport dorita de dvs din cele disponibile. In cazul in care nu exista modalitatea de livrare dorita, va rugam sa ne contactati dupa plasarea comenzi sau sa mentionati la comentariu.

Apasati apoi butonul "Finalizeaza comanda". Verificati daca adresa de livrare pe care ati inregistrat-o la creerea contului este cea la care doriti sa primiti comanda.

Alegeti modalitatea de plata si apasati butonul "Trimite comanda mea"