Comenzi rapide :

Folositi chat-ul din partea dreapta jos
intre orele 09:00-21:00

Despre noi

Inainte de inceput

Poate ca acest website n-ar fi existat daca n-am fi parcurs o serie de pasi, care sa duca la dezvoltarea unui concept diferit fata de restul magazinelor on-line de produse bio.

Pentru ca in mod curent familia mea foloseste ceaiuri din diverse plante pentru tratarea diverselor afectiuni, atunci am decis cultivarea acestora, pentru a avea la dispozitie plante si frunze verzi proaspete.

Pe parcurs am redescoperit si savoarea mancarurilor condimentate cu multe din plantele aromatice ce le gasiti pe acest site. In special retele cu rozmarin, busuioc, oregano sau menta sunt dintre cele preferate de noi.

Pentru ca exceptand cele cateva supermarketuri in care puteti gasi plante aromatice proaspete aduse din strainatate, a caror modalitate de cultivare si crestere ne raman necunoscute, am decis ca din aceasta pasiune sa ofer si altora plante aromatice proaspete, pentru a va putea bucura de arome si gusturi naturale in mancarurile dumneavoastra.

Un alt concept

Cunoscut in strainatate sub numele "Fresh from the garden", ne propunem sa va oferim plante aromatice si legume proaspete culese in ziua livrarii, pentru va bucura de acestea in stare cat mai proaspata.

Deasemenea dorim sa va oferim si alte produse naturale si bio direct de la producatori din Romania, iar pentru asta cautam acei producatori traditionale care pot oferi produse de calitate si au experienta in domeniul respectiv, fie ca este vorba de legumicultura, apicultura sau pomicultura.

"Arome si Gusturi Naturale" aduce sub sigla sa produse :

  • proaspete (culese direct din gradina)
  • naturale (cultivate si crescute fara ingrasaminte chimice, doar pamant, apa, soare si ingrasaminte organice)
  • BIO - produse certificate Bio ale producatorilor particulari
  • traditionale (conserve de fructe si legume pregatite in mod traditional, fara aditivi chimici)


Va asteptam sa ne vizitati si sa incercati produsele noastre pentru a va convige de calitatatea acestora.

Va multumim