Comenzi rapide :

Folositi chat-ul din partea dreapta jos
intre orele 09:00-21:00

Termeni si Condiții

Termeni si condiții

Domeniul www.milleniumrom.ro este proprietatea SC Millenium Consulting Intermed SRL, inregistrata in Bucuresti, cu sediul in Strada Bolboci nr.13, sector 5, Registrul Comertului J40/1942/2001, CUI RO13722322

Site-ul www.milleniumrom.ro prezentat in continuare sub titulatura AROME SI GUSTURI NATURALE reprezinta modalitatea prin care administratorul promoveaza si vinde produse sau servicii proprii sau ale altor terti.

Administratorul garanteaza utilizatorului acces limitat, in interes personal (efectuarea de comenzi online, informare), pe site-ul AROME SI GUSTURI NATURALE si nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor administratorului sau tertilor care le-au cesionat fara acordul prealabil scris al acestora.

Dreptul de a crea o legatura web catre AROME SI GUSTURI NATURALE este limitat, neexclusiv si revocabil, si este acordat atat timp cat nu aduce neajunsuri de orice fel pentru Administrator sau oricaruia dintre partenerii nostri, numai dupa obtinerea in scris sau prin email a acordului nostru.

1. Dreptul de autor al AROME SI GUSTURI NATURALE asupra informatiilor publicate pe site
Intregul continut al site-ului AROME SI GUSTURI NATURALE - imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica web, email-uri, scripturi, programe si alte date - este proprietatea AROME SI GUSTURI NATURALE si a furnizorilor sai si este aparat de Legea pentru protectia drepturilor de autor (legea nr. 8/1996) si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul AROME SI GUSTURI NATURALE a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legislatiei in vigoare. Se permite folosirea site-ului AROME SI GUSTURI NATURALE numai in limitele metionate in prezentul document.

2. Produsele si serviciile oferite pe site-ul AROME SI GUSTURI NATURALE, politica de preturi
AROME SI GUSTURI NATURALE isi rezerva dreptul de a-si selecta clientii. Produsele comercializate prin intermediul AROME SI GUSTURI NATURALE sunt noi, in ambalajul original al producatorului si in momentul livrarii sunt insotite de documentele legale, conform legislatiei in vigoare. Produsele si serviciile sunt oferite in conditiile respectarii prevederilor prezentului document si in limita stocului disponibil. Din acest motiv AROME SI GUSTURI NATURALE isi asuma dreptul de a nu onora o anumita comanda in cazul in care respectivul produs nu se mai regaseste in oferta curenta a acestuia sau partenerilor.

Preturile prezentate nu includ costurile de livrare, in afara cazului in care se specifica in mod expres pe site. Pretul de achizitie tiparit pe documentele de livrare va fi acelasi cu cel de pe comanda transmisa si confirmata de consultantul de vanzari AROME SI GUSTURI NATURALE in momentul confirmarii comenzii ca fiind comanda ferma, sau, in cazul comenzilor cu plata online direct cu cardul de credit acest pret va fi cel publicat pe site la momentul achizitiei. Valoarea minima a unei comenzi este de 25 RON fara costurile de livrare.

AROME SI GUSTURI NATURALE nu ofera nici o garantie, in mod expres, nici implicit, in ceea ce priveste inclusiv, dar fara limitare la, functionarea acestui site, informatia, corectitudinea descrierilor, actualizarea continutului, produsele de pe site precum si potrivirea lor pentru un anumit scop. Utilizatorii sunt de acord in mod expres ca folosirea acestui site si cumpararea produselor sau serviciilor conexe se face pe propriul risc. Imaginile publicate pe site sunt cu titlu de exemplu, iar produsele livrate pot diferi de imaginile prezentate in orice mod (culoare, accesorii, aspect, etc.).

Continutul AROME SI GUSTURI NATURALE (texte, descrieri ale produselor, ingrediente, imagini, simboluri) este alcatuit colaborarand si cu reprezentantii producatorilor respectivi in tara noastra. Din acest motiv, AROME SI GUSTURI NATURALE nu isi asuma responsabilitatea pentru descrierile si ingredientele produselor afisate in site-ul AROME SI GUSTURI NATURALE , acestea fiind puse la dispozitia noastra de catre reprezentantii fiecarei marci, sau de catre importatorii agreati de acestia. AROME SI GUSTURI NATURALE si partenerii sai isi rezerva dreptul sa modifice descrierile si ingredientele produselor fara o notificare prealabila.

AROME SI GUSTURI NATURALE nu pune in vanzare produse alimentare la care termenul de valabilitate a expirat sau produse alimentare cu ambalajul desigilat (exceptie fac produsele care se comercializeaza vrac). De asemenea gramajul si dimensiunile pot avea o mica variatie fata de descrierea de pe ambalaj sau de pe site, variatie care se afla in limitele de toleranta acceptata de lege. Exactitatea acestor caracteristici ale produselor cade in sarcina producatorului care a afisat pe ambalaj respectivele informatii.

3. Plata produselor
Produsele comandate trebuie achitate integral, in caz contrar nu se va efectua livrarea. Plata produselor comandate de pe site-ul AROME SI GUSTURI NATURALE conform acestor "Termeni si Conditii" se poate efectua in avans sau la livrarea produselor. AROME SI GUSTURI NATURALE isi rezerva dreptul ca in anumite cazuri sa solicite plata produselor in avans. Plata in avans se poate realiza prin mandat postal, ordin de plata, sau prin credit card; dovada platii trebuie trimisa catre AROME SI GUSTURI NATURALE la adresa de e-mail office@milleniumrom.ro. Livrarea va fi efectuata numai dupa primirea banilor de catre AROME SI GUSTURI NATURALE.

Plata in avans se considera si plata cu ajutorul cartii de credit online. In acest caz AROME SI GUSTURI NATURALE va solicita procesatorului de plati electronice confirmarea securitatii si a validitatii tranzactiei, si va efectua verificari suplimentare acolo unde este cazul, inainte de livrarea produselor, aceasta verificare putand duce chiar la anularea comenzii respective din motive de securitate.

4. Livrarea produselor
Livrarea produselor se va face in Bucuresti pt produsele in stare proaspata si in tara pentru celelalte produse. AROME SI GUSTURI NATURALE isi rezerva dreptul sa efectueze confirmarea comenzilor inainte de onorarea lor prin contactarea clientilor. Livrarea produselor va fi gratuita pentru comenzile care depasesc valoarea de 100 RON in limita a 5 kg/colet, pentru localitatile aflate in aria de acoperire a firmei de curierat. Pentru localitatile care nu se afla in aria de acoperire a firmei de curierat se taxeaza cu 1 RON/km suplimentar. Pentru comenzile din Bucuresti sub aceasta valoare se va percepe o taxa de livrare graduala conform estimarii din formularul de comanda fiind de maxim 10 RON pentru o comanda de valoare minima. Comenzile venite din judetul Ilfov, sau limitrofe Bucurestiului si care vor depasi valoarea de 200 RON vor fi livrate gratuit, altfel se aplica o taxa de livrare de 19.9 RON pentru colete de max. 5 kg. Pentru comenzile venite din Provincie se percepe o taxa de livrare de 19.9 RON in limita a 5 kg/colet. In cazul in care greutatea coletului depaseste 5 kg, taxa de livrare va fi specificata la confirmarea comenzii. Conditiile de livrare sunt supuse schimbarii fara o notificare in prealabil iar cea mai recenta versiune se gaseste in procesul de comanda si in textul „cum cumpar”.

Receptia produselor reprezinta acceptul clientului ca produsele au ajuns in stare buna si corespund cantitativ si calitativ cu ceea ce s-a comandat si aceasta este facuta in momentul semnarii documentelor fiscale legale ce insotesc coletul. Factura constituie contract de vanzare/cumparare conform legislatiei romanesti in vigoare. Clientul isi exprima acordul explicit la semnarea facturii cu privire la faptul ca a primit produsele care sunt conform cu comanda si cu nevoile acestuia.

AROME SI GUSTURI NATURALE isi rezerva dreptul sa intarzie sau sa anuleze livrari ale produselor comandate daca acestea nu pot fi onorate din motive independente de AROME SI GUSTURI NATURALE care includ: incendii, explozii, inundatii, epidemii, greve, actiuni guvernamentale, razboaie, acte de terorism, proteste, rascoale, tulburari civile sau alte impedimente de forta majora conform uzantelor legii romanesti.

Valoarea maxima a daunelor ce pot fi platite de AROME SI GUSTURI NATURALE fata de orice client in cazul nelivrarii sau a livrarii necorespunzatoare este valoarea sumei incasate de AROME SI GUSTURI NATURALE de la acest client.

5. Promotii si concursuri
AROME SI GUSTURI NATURALE stabileste regulamentele promotiilor si ale concursurilor pe care le organizam. Aceste regulamente sunt aduse la cunostinta eventualilor participanti numai prin intermediul site-ului propriu. De aceste promotii beneficiaza doar comenzile care respecta intocmai regulile afisate pe site. De asemenea promotiile se aplica doar comenzilor care sunt inregistrate de catre companie in perioada de timp specificata in regulament si in care promotia este valida si numai in limita stocului disponibil. Nu garantam disponibilitatea pe stoc a produselor pentru promotie si o putem intrerupe sau anula in orice moment fara nici o notificare prealabila.

6. Dreptul de returnare a produselor cumparate la receptia coletului
Site-ul AROME SI GUSTURI NATURALE comercializeaza produse alimentare naturale sau BIO. Conform legislatiei in vigoare (ord. 130/2000 completata de legea 51/2003 cu privire la regimul juridic al contractelor la distanta - art 12, pct a) si Directivei 97/7/CE a Parlamentului European si a Consiliului din 20.05.1997 privind protectia consumatorilor cu privire la contractele la distanta - art 3, pct (2), primul paragraf) contractele de furnizare de produse alimentare, bauturi sau alte bunuri de consum curent furnizate la domiciliului consumatorului, la resedinta acestuia sau la locul sau de munca prin distribuitori stabili nu pot fi denuntate unilateral. O data produsele primite acestea nu mai pot fi returnate.

Produsele cumparate de pe site-ul AROME SI GUSTURI NATURALE pot fi refuzate la efectuarea receptiei coletului doar daca acestea nu corespund calitativ si cantitativ cu comanda initiata de client. Dupa efectuarea receptiei la primirea coletului produsele nu mai pot fi returnate. In plus, din motive de siguranta alimentara si igiena AROME SI GUSTURI NATURALE nu accepta returnarea produselor alimentare.

7. Comentariile utilizatorilor pe site-ul AROME SI GUSTURI NATURALE
Utilizatorii care acceseaza site-ul AROME SI GUSTURI NATURALE pot face comentarii la adresa produselor oferite, care pot fi publicate pe site dupa o aprobare prealabila. Administratorul isi rezerva dreptul, dar nu si obligatia, de a nu publica pe site comentarii cu continut ilegal, obscen, amenintator, defaimator, care tulbura in vreun un fel viata privata a altor persoane, incalca drepturile de proprietate intelectuala, contine virusi, texte reprezentand mail-uri in masa sau orice alta forma de spam.

AROME SI GUSTURI NATURALE nu va purta responsabilitatea si nici nu va putea fi obligata la nici un fel de despagubiri pentru orice fel de daune produse de asemenea comentarii sau comunicari electronice, ele fiind oferite sub aceeasi limitare a responsabilitatii ca si restul continutului de pe site, conform articolelor din acest document. In cazul trimiterii unor informatii, altele decat cele legate de procesul de cumpare/vanzare a unor produse, se considera ca utilizatorul confera societatii AROME SI GUSTURI NATURALE si partenerilor acesteia dreptul neexclusiv, nelimitat, gratuit, irevocabil si retransmisibil de a folosi, reproduce, modifica, adapta, publica, traduce, precum si dreptul de a o distribui prin orice mijloc media oriunde.

Utilizatorul garanteaza ca are toate drepturile asupra continutului pe care il transmite prin orice modalitate pentru a fi publicat pe site sau nu, astfel incat, prin folosirea acestui continut, sa nu cauzeze prejudicii nici unei alte persoane.

8. Calitatea serviciilor de hosting, link-urile catre alte site-uri, erori de functionare
Site-ul AROME SI GUSTURI NATURALE este gazduit de serverele unei terte firme. Administratorul nu va putea fi facuta responsabila pentru eventualele erori aparute pe site indiferent de motivele aparitiei lor, acestea incluzand modificari ale site-ului, setari, sau actualizari ale scripturilor programate. AROME SI GUSTURI NATURALE nu va putea fi facuta raspunzatoare pentru erorile aparute datorita folosirii anumitor browsere pentru vizitarea site-ului AROME SI GUSTURI NATURALE. Administratorul nu raspunde de continutul, calitatea sau natura site-urilor la care se ajunge prin legaturi de pe site-ul AROME SI GUSTURI NATURALE. Pentru respectivele site-uri, raspunderea integrala o poarta proprietarii site-urilor in cauza.

9. Abonarea si dezabonarea la newsletter
Abonare si dezabonarea la newsletterul site-ului AROME SI GUSTURI NATURALE este gratuita si voluntara, si implica acceptarea urmatorilor termeni de utilizare. Mesajele trimise nu sunt nesolicitate si oricand va puteti dezabona urmand instructiunile din subsolul fiecarui email. Mesajele trimise respecta legea Comertului Electronic in ceea ce priveste comunicarea comerciala asa cum este ea stipulata de legislatia romaneasca si internationala.

Utilizarea newsletterului se face in aceleasi conditii de limitare a raspunderii din punctul de vedere al continutului precum se autorizeaza si folosirea site-ului, in conditiile prevazute de prezentul document, iar politica de confidentialitate este descrisa pe larg in sectiunea urmatoare. AROME SI GUSTURI NATURALE detine toate drepturile asupra continutului newsletterului trimis catre abonati in aceleasi conditii ca si pentru informatiile publicate pe site, in concordanta cu prevederile acestui document.

Abonatii newsletter-ului AROME SI GUSTURI NATURALE pot retrimite aceste comunicari comerciale si altor persoane, pe raspunderea lor, si in conditiile in care nu au modificat nici structura, nici continutul mesajelor respective. Persoanele care au primit de la abonatii newsletter-ului AROME SI GUSTURI NATURALE mesajele comerciale, se considera ca au fost informate in prealabil de catre abonati despre prevederile prezentului articol. In acest context, AROME SI GUSTURI NATURALE nu poate fi facut raspunzatoare sub nici o forma de actiunile abonatilor sai.

Administratorul isi rezerva dreptul de a restrictiona accesul oricarui abonat la newsletter, daca AROME SI GUSTURI NATURALE are orice fel de motive pentru a crede ca abonatul respectiv nu respecta prevederile prezentului document.

12. Politica de confidentialitate
AROME SI GUSTURI NATURALE garanteaza securitatea si confidentialitatea datelor gazduite si transmise prin sistemul sau informatic. Aceste informatii vor putea fi folosite de catre AROME SI GUSTURI NATURALE pentru a trimite utilizatorului confirmarea comenzilor, diverse oferte speciale, promotii, etc. numai cu acordul prealabil al clientului. Furnizarea datelor personale catre AROME SI GUSTURI NATURALE nu implica obligativate din partea utilizatorilor iar acestia pot refuza furnizarea acestor date in orice circumstante si pot solicita in mod gratuit stergerea acestora din baza de date. Orice astfel de cerere/notificare in vederea stergerii acestora din baza de date, se va data, semna si trimite de catre persoana inscrisa in baza de date prin e-mail la adresa office@milleniumrom.ro.

AROME SI GUSTURI NATURALE se obliga ca datele personale sa nu fie difuzate catre terti cu exceptia operatorului de marketing direct. Datele personale vor putea fi insa transmise autoritatilor in drept sa verifice tranzactiile comerciale sau altor autoritati in drept sa efectueze orice verificari justificate in baza legii, daca acest lucru va fi solicitat in conformitate cu legile in vigoare.

Datorita modului prin care datele cu caracter personal stocate de sistemul AROME SI GUSTURI NATURALE sunt transmise pe cale electronica, AROME SI GUSTURI NATURALE nu poate fi facut raspunzatoare in nici un fel de pierderea acestora sau de copierea informatiilor de catre persoane neautorizate, prin folosirea de aparatura sau software de interceptare. La sesizarea utilizatorilor, AROME SI GUSTURI NATURALE va lua toate masurile si va pune la dispozitie toate fisierele necesare organelor competente abilitate sa rezolve acest tip de infractiune.

Informatiile furnizate catre AROME SI GUSTURI NATURALE sunt folosite numai in scopul pentru care au fost introduse (efectuarea comenzilor, trimiterea de mesaje personalului AROME SI GUSTURI NATURALE, abonarea la newsletter, etc), conform legilor in vigoare.

AROME SI GUSTURI NATURALE nu furnizeaza adresa dumneavoastra de e-mail unor terti, nu incurajaza spam-ul, si nu face publice datele furnizate de clientii sai fara acordul explicit al acestora.


AROME SI GUSTURI NATURALE certifica faptul ca va respecta drepturile conferite de Legea nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, a Legii nr. 365/2002 privind comertul electronic, precum si a Ordonantei nr. 130/2000 privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta cu modificarile ulterioare. Printre aceste drepturi se numara (enumerarea nu are un caracter limitativ):
a. dreptul de a cere AROME SI GUSTURI NATURALE sa va confirme prelucrarea sau nu a datelelor Dumneavoastra personale, in mod gratuit;
b. dreptul de a cere AROME SI GUSTURI NATURALE sa rectifice, actualizeze, blocheze sau sterge, in mod gratuit, acele date furnizate a caror prelucrare nu este conform dispozitiilor Legii nr. 677/2001;
c. dreptul de a cere AROME SI GUSTURI NATURALE sa inceteze, in mod gratuit, prelucrarea datelor Dumneavoastra personale;
d. dreptul de a cere AROME SI GUSTURI NATURALE sa inceteze expedierea de mesaje promotionale.

Orice astfel de cerere/notificare se va data, semna si trimite de catre persoana inscrisa in baza de date prin e-mail la adresa adresa office@milleniumrom.ro. AROME SI GUSTURI NATURALE foloseste masuri de securitate impotriva pierderii, alterarii sau folosirii gresite a informatiilor care se afla sub controlul nostru.

AROME SI GUSTURI NATURALE nu poate fi facuta responsabila pentru erorile survenite in urma neglijentei utilizatorului privind securitatea si confidentialitatea contului si parolei sale. AROME SI GUSTURI NATURALE nu poate fi facut raspunzator in nici un fel pentru pierderea sau alterarea datelor personale stocate de AROME SI GUSTURI NATURALE in scopul precizat in prezentul document.

Orice accesare a bazei de date cu informatii personale a utilizatorilor AROME SI GUSTURI NATURALE, inclusiv orice incercare de acces neautorizat, va fi inregistrata intr-un fisier de acces. Fisierele de acces vor face posibila identificarea de catre AROME SI GUSTURI NATURALE a persoanelor care au accesat date cu caracter personal fara un motiv legitim, in vederea sesizarii organelor competente. Orice incercare de a accesa datele personale ale altui utilizator, de a modifica continutul site-ului sau de a afecta performantele serverului pe care ruleaza site-ul AROME SI GUSTURI NATURALE, va fi considerata o tentativa de fraudare a site-ului AROME SI GUSTURI NATURALE si va pune in miscare cercetarea penala impotriva aceluia sau acelora care au initiat aceasta actiune.

13. Dispozitii finale
Orice alta problema cauzata de produsele si serviciile prezentate pe AROME SI GUSTURI NATURALE si care nu este deja tratata de nici un articol din prezentul document, se va solutiona pe cale amiabila in termen de 30 de zile lucratoare de la data sesizarii in scris a problemelor, de catre utilizator.

In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata romane sau unui organism de rezolvare a disputelor alternativ, agreat de ambele parti. Fiind de acord cu acesti Termeni si Conditii de Utilizare a site-ului AROME SI GUSTURI NATURALE, clientul isi asuma in totalitate consecintele ce decurg din folosirea in aceste conditii a site-ului.

Valoarea maxima a daunelor ce pot fi platite de AROME SI GUSTURI NATURALE fata de orice client este valoarea sumei incasate de AROME SI GUSTURI NATURALE de la acest client.